Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize iletilen yazıda, 21 Uluslararası Helal Ticaret Fuarı’nın (MIHAS) 17-20 Eylül 2025 tarihleri arasında Kuala Lumpur’da düzenleneceği ifade edilmektedir.
Bu kapsamda mezkûr fuarla ilgilenebilecek firmalar için Fuar’a ilişkin broşür ve davet yazıları, Bakanlık duyuru yazısı ile birlikte ekte takdim edilmektedir.
Dışişleri Bakanlığından alınan yazıda, 17-20 Eylül 2025 tarihleri arasında Kuala Lumpur’da düzenlenmesi öngörülen 21 Uluslararası Helal Ticaret Fuarı’nın (MIHAS) dünyanın en büyük helal ticaret fuarları arasında yer aldığı, 2024 yılında 66 ülkeden 2.000’in üzerinde katılımcının ve 43.000’den fazla ziyaretçinin fuara iştirak ettiği ve fuarda yaklaşık 1 milyar ABD Doları tutarında satış işlemi gerçekleştirildiği belirtilerek söz konusu fuara yönelik davet mektubunun iletildiği ifade edilmektedir.