10
Geçtiğimiz Cuma günü saat 13.00 sıralarında Keşan TSO Konferans Salonu´nda başlayan toplantıya; Edirne TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Erdek Ticaret Odası Başkanımız Özlem Sarı, Malkara TSO Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Üyesi Sevtap Engin, kadın girişimciler ve davetliler katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Günay, kadın elinin güçlenmesinin önemli olduğuna değinip, kadın kooperatiflerinin Keşan´da kurulması ve yaygınlaştırılmasının hedefleri arasında bulunduğunu açıkladı. Günay´ın ardından söz alan konuklar arasında Erdek Ticaret Odası Başkanımız Özlem Sarı´da yer alırken, yaptığı konuşmasında kadınları girişimci yapmaya yönelik Erdek´te gerçekleştirdikleri başarı hikayesini ayrıntılı olarak anlattı.